Miltronic förser Öresundsbron med kablage och genomföringar
2014-12-11

Miltronic förser Öresundsbron med kablage och genomföringar

Sedan 2010 har det svenska företaget Dalkia ansvarat för underhållet av Öresundsbron. Nu har Miltronic blivit anlitade som leverantör i ett pågående renoveringsarbete.

Under 2011 inledde Dalkia ett omfattande renoveringsprojekt av fläktarna i Drogdentunneln, den 4 050 meter långa tunneln under Drogdenrännan på den danska sidan av Öresund. Totalt är det 168 fläktar som Dalkia ska montera ned, ta till Göteborg för renovering, och sedan installera igen.

För att fläktarna ska nå upp till de hårda kraven på hållbarhet och funktion har Dalkia nu anlitat Miltronic för att leverera lösningar på kablage och genomföringar (länk).

"Dalkia i Karlskrona renoverar fläktsystemet efter en omfattande kravlista, gällande bland annat brandresistens, och de behövde hitta bra lösningar för kabelgenomföringar på plats", skriver Miltronic i ett kundcase som spridits via LinkedIn.

Produkterna som Miltronic levererar är kabeln ÖLFLEX® HEAT 180 SIHF, förskruvningen SKINTOP® MS-M och kabelgenomföringssystemet SKINTOP® CUBE.

Mer information om produkterna och samarbetet mellan Miltronic och Dalkia finns på respektive hemsidor.

2014 - Alla rättigheter - Bilarenan.se